TERMASZKER Kft

MENÜ

 

Közel két évtizedes szakmai előmény után 2009 májusában alakult meg a családi kft. Egyenlőre két személy alkotja a vállalkozást: Szalai Katalin, és Juhász László.
Jelenleg fő tevékenységünk a kerámiakészítésítés. Széles skálán mozogva igyekszünk a kerámiát kedvelők igényeit kielégíteni. Munkáink között kiemelkedő helyen szerepelnek az igényesen áttört dísz- és használati tárgyak (pl.: hagymatartó, gyümölcskehely,...), de készítünk sütő- és főzőedényeket, étkészletet, kávés, és teás készletet, csirkesütőt, fűszereseket, mézescsuprot, ültetős edényeket, és plaketteket.
Termékeink főként kézműves vásárokon, és kereskedőkön keresztül kerülnek értékesítésre, de igyekszünk egyéni megrendeléseknek is eleget tenni.
Műhelyünk nyitott az érdeklődők számára, ahol a vásárláson kívül lehetőség nyílik a kerámiakészítés rejtelmeinek megtekintésére, illetve a válalkozó kedvűek belekóstolhatnak az agyagozás örömeibe.

Hamarosan porondra kerül szebbnél szebb kályhacsempék készítése, akár egyéni elképzelések alapján, valamint cserép- és téglakályhák építése különböző kivitelezésben.
Mindkettőnknek van természetgyógyász végzettsége, ezért további terveink között szerepel a gyógyítás is.
Örömmel fogadjuk mindenki érdeklődését bármely elérhetőségünkön.

Jó böngészést kívánunk!


 

Asztali nézet